Upptäck mer av USA genom våra resor

Resor under året

Upptäck mer av USA

Ett utbytesår är inte enbart High School och vardagsliv, det finns också utrymme för att delta på resor. I USA erbjuder YFU ett reseutbud med Belo Travel, ett resebolag med lång erfarenhet av att anordna gruppresor för ungdomar.

Utbytesstudenter på resa i NYC

Genom Belo Travel får du chansen 
att upptäcka tex New York City, eller varför inte ännu mer av östkusten genom en 
resa som tar dig både till NYC, Philadelphia och Washington DC? Det finns även resor 
till San Francisco och Los Angeles, och upplevelsernas höjdpunkt enligt många utbytesstudenter – Hawaii! Resornas program ger dig chansen att få det bästa av naturen, historien, kulturen, underhållning och så klart nya vänskaper. YFU studenter från hela världen har möjlighet att delta i dessa resor, så det är också ett fantastiskt sätt att lära känna personer från andra kulturer. Givetvis är du i USA för att gå i skolan och umgås med din värdfamilj och nya vänner, men det finns utrymme för att delta i resor på loven. 

Alva följde med på YFUs resor till Hawaii

Utbytesstudenten Alva surfar på sin resa till Hawaii 

”Alla dagar på Hawaii var självklart magiska, men min favorit förblir måndagen när vi surfade i North Shore. Jag förväntade mig absolut ingenting och har egentligen aldrig drömt om att surfa, med det var verkligen så sjukt underbart!! Vi lämnade tidigt på morgonen, delade in oss i två grupper för surflektionen och när vi inte hade lektion utforskade vi stranden där bland annat tv-serien Lost spelats in i närheten. Hur coolt?! Det var verkligen ett paradis.

Själva surflektionen gick till som så att vi hade en intruktör som gick igenom hur vi skulle paddla, sväng, stå upp på brädan etc. Väl ute i vattnet hjälpte de en att “fånga vågen”. Själv stod jag upp på första försöket vilket var sååå oväntat, men hur coolt som helst. Därefter blev det dock ett par failures haha, men själva upplevelsen ledde till nya drömmar för min del. Hur häftigt hade det inte varit att kunna surfa på riktigt?”” – Alva